Fatih Terim Fonu olarak bilinen vurgunda dolandırılan futbolcuların Fatih Terim'in evini bastığı bildirildi. Futbolcular Fatih Terim'in evinde bir araya gelirken, bankanın üst düzey yöneticilerin telefonla arandığı, ancak banka yöneticisinin de futubolcularla alay ettiği bildirildi.

Odatv'den Hürrem Elmasçı'nın haberine göre; dolandırılan futbolcular Fatih Terim'in evinde toplandı. Haberde, "Tutuklanan Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan, yıllardan bu yana Galatasaray’la özdeşleşmiş futbol adamlarıyla çalışan ve yakından tanıyan bir isim. On yıllara dayanan iş ve dostluk ilişkisi var. Beraber geçirilen tatil günleri, pahalı hediyelerin alınıp verildiği bir arkadaşlık bu… Tabii iş böyle olunca güven duygusu da en üst seviyede oluyor" ifadelerine yer verildi.

Haberin devamında şunlar aktarıldı:

"Fatih Terim, Arda Turan, Selçuk İnan, Emre Belözoğlu, Muslera, Emre Çolak, (Fatih Terim’in damadı) Volkan Bahçekapılı, Mert Çetin gibi isimlerden “özel fon” diyerek milyonlarca dolar alan Seçil Erzan, vadettiği “faizi” vermeyince ortalık karışıyor.

Özel fondan faiz umuduyla milyonlarca dolar kaptıran futbolcular soluğu Fatih Terim'in evinde alıyor.

İlk iş ise Deniz Bank genel müdürü Hakan Ateş’i telefonla aramak oluyor.

Hakan Ateş’i arayan futbolcular telefonun hoparlörünü açıp bir şekilde toplantı yapıyorlar.

Ama gelin görün ki hiç beklemedikleri bir yanıtla karşılaşıyorlar. Hakan Ateş, futbolcularla sanki “alay ederek” konuşuyor.

“Milyonlarca doları neye güvenerek verdiniz” diye soran Hakan Ateş’in bu tavrı futbolcuları da sinirlendiriyor.

Hatta bazı futbolcular şöyle diyor: “Paramızı alacağız, gerekirse Cumhurbaşkanımıza gideceğiz. Yardım isteyeceğiz. Bu işin peşini bırakmayacağız.”

Sahiden de futbolcuların Külliye’ye gittiğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya talimat verdiğini Odatv’den okudunuz.

Genel Müdür Hakan Ateş’ten umduklarını bulamayan futbolcular da soluğu bu kez savcılıkta alıyor...

İlk önce Selçuk İnan gidiyor ve savcılık ifadesinde özel fonun Hakan Ateş ve Mehmet Gündoğdu’nun haberi olmadan yapılamayacağını söyleyerek şikâyetçi oluyor."

Elmasçı yazısında bankanın genel müdürü Hakan Ateş ve genel müdür yardımcısı Mehmet Aydoğdu'nun bugün İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na ifade vereceklerini de belirtti.

Editör: Yadigar Hanım