Bursa'da, Galatasaray’ın şampiyonluğunu kutlamak için toplanan kalabalığın arasına bir otomobil   daldı. Olayda 2 kişi yaralandı.

Spor Toto Süper Lig'in 36’ncı haftasında Galatasaray’ın deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 4-1 yenerek sezonunun bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından İnegöl ilçesinde yaşayan Sarı-Kırmızılı taraftarlar, sokaklara çıkarak şampiyonluklarını kutladı. İnegöl ilçesi, Osmaniye Mahallesi’nde meydana gelen olayda,Yusuf Y.'nin kullandığı 20 PH 504 plakalı otomobil, kalabalığın arasında dalarak taraftarlardan Nehir Ezgi V.(20) ve Samet E.(19)'ye çarptı.

Kutalama yapmak için toplanan kalabalık,sürücü Yusuf Y.’yi durdurarak otomobilden indirmek için yoğun çaba sarf ederken, taraftarların arasında manevralar yaparak olay yerinden hızla uzaklaştı.Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıların ilk müdahalelerini yaptıktan sonra İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırdılar.Yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kalabalığa dalan,sürücü Yusuf Y.’nin bir süre sonra polis merkezine giderek teslim olduğu öğrenildi.Polis olayla ilgili geniş araştırma başlattı.

Editör: Habererk Com