Gelecek Partisi Ankara Kadın Kolları Başkanı Av. Gizem Yıldırım, Merve Kavakçı’nın kızı ve Cumhurbaşkanı Danışmanı olan Mariam Kavakçı'nın Ahmet Davutoğlu'nun afişinin üzerine çarpı koyarak yaptığı paylaşımla ilgili değerlendirmede bulundu.

Yıldırım," Sayın Kavakçı'yı ahlaklı siyaset yapmaya davet ediyorum"dedi.

Merve Kavakçı'nın kızı ve Cumhurbaşkanı danışmanı olan Mariam Kavakcı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar gündem oldu.

Yıldırım Ahmet Davutoğlu ve Gelecek Partisi'nin yükselişinin bu tür çirkin saldırılarla durdurulamayacağını söyleyerek," Türkiye'nin en büyük sorunu ahlaklı siyasi bir politika izlemek. Bugün de örneğini gördüğümüz gibi geçmişte hem annesi hem kendisi dini inancı sebebiyle bazı zorluklar çekmiş bir kişi bu zorluklarla baş eden Ahmet Davutoğlu'na ve ideolojisini savunanlara saldırdı. Bu yapılan çok çirkin. Üslubu çok çirkin. Herkes kendini yakışanı yapar tabii ki ama insanları kin ve nefrete sürüklemek, iftiralarla siyasi gemi yürütmek kabul edilebilir bir şey değildir. Bu yapılan cezasız kalmayacak. Hukuki süreç ivedilikle başlatılacaktır" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU

Malezya Büyükelçisi'yken geçen ay merkeze çekilen Merve Kavakcı'nın kızı olan Mariam Kavakcı, Instagram hesabından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun cadde direğine asılmış bir afişinin görüntüsünü, "Din düşmanları, teröristler ve vatan hainleriyle yan yana duran kimseye hakkımız helal değil. Yok olacaksınız hepiniz çok yakında" ifadeleriyle paylaştı.

Editör: Gökçe Sevim