11 yıl sonra aynı yerde yine cinayet işledi

11 yıl sonra aynı yerde yine cinayet işledi
Aydın'da husumetli iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. Cinayeti işleyen Ali E.'nin aynı yerde 2009 yılında bir kişiyi daha tabancayla vurarak öldürdüğü öğrenildi.

Olay, dün saat 23.30 sıralarında Arslanlı Mahallesi kahvehaneler mevkisinde meydana geldi.

İddiaya göre aralarında daha önceden husumet olan Ali E. ile Yasin B. karşılaştı.

Bilinmeyen nedenle çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Ali E., iddiaya göre belinden çıkardığı tabancayla Yasin B. ve yanındakilere ateş açtı.

Tabancadan çıkan kurşunlar Yasin B. ile kavgayı ayırmak isteyen Hasan Kuruoğlu’na isabet etti.

Şüpheli Ali E. olay yerinden kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Yaralılar, gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hasan Kuruoğlu, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yasin B.’nin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.