Davutoğlu’ndan doğal gaz açıklaması

Davutoğlu’ndan doğal gaz açıklaması
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Fatih Sondaj Gemisi'nin Tuna-1 Kuyusu sondajında 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi keşfettiğini duyurmasının ardından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu, “Sürecin bilimsel ve rasyonel bir şekilde yürütülmesi ve gerekse doğalgaz kaynağının milletimiz hayrına kullanılabilmesi için atılan her adımı yakından takip edeceğiz” dedi.

Dolmabahçe Ofisi'nde gerçekleştirdiği ‘Millete Sesleniş’ konuşmasında, “Türkiye, tarihinin en büyük doğal gaz keşfini Karadeniz’de gerçekleştirdi” müjdesini veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Fatih sondaj gemimiz Tuna-1’deki sondajında hamdolsun 320 milyar metreküp doğal gaz rezervi keşfetmiş durumda” ifadelerini kullandı.

DAVUTOĞLU'NDA DOĞAL GAZ AÇIKLAMASI

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu partisinin Van 1. Olağan Kongresi'nde doğalgaz rezervine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Doğalgaz keşfinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileyen Davutoğlu şunları söyledi:

* Emek veren, çaba gösteren herkesi tebrik ediyorum. Devam etmekte olan arama çalışmalarında görev alan tüm görevlilerimize muvaffakiyetler diliyorum.

* Şimdi yapılması gereken bu doğalgaz kaynağı ile ilgili fizibilite, sondaj ve üretim çalışmalarını şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşmak ve gereken adımları atmaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.