Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, “Milliyetçi Hareket olarak birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin yani olmazsa olmaz varlık değerlerimizin korunmasında sonsuza kadar kararlıyız” dedi.

Helal ekmeğin adresi

MHP iktidarında terörün kökünün kazınacağını belirten Çetinkaya, helalden ekmeğin adresinin de MHP olduğunu söyleyerek “Bizimle ol Türkiye diyoruz” diye konuştu.  

 

MHP’nin mitingi bugün Tandoğan Meydanı’nda

MHP İstanbul mitinginin ardından ikinci büyük mitingini Ankara’da düzenliyor. MHP Ankara  İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Tandoğan Anadolu Meydanı’nda gerçekleştirecekleri bugünkü miting için tüm Başkentlilere katılım çağrısında bulundu. Çetinkaya, “Vatan sevdalıları Anadolu Meydanı’nda geleceğe umut haykırışı için buluşuyor. Bu büyük sevdaya tüm Ankaralıları da ortak olmaya davet ediyorum” dedi. MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, 1 Kasım kader seçimleri için ikinci ve son mitingi Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin iştirakleriyle gerçekleştireceklerini belirterek şunları söyledi: “Büyük Ankara Mitingimiz ‘Ülken için geleceğine oy ver’ temalı olarak 13.00’de yapılacak ve Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli Bey milletimize seslenecek. Pazar günü (Bugün) 1 Kasım’daki büyük demokrasi sınavı öncesi ikinci ve son mitingimizi gerçekleştireceğiz. Milliyetçi Hareket olarak birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin yani olmazsa olmaz varlık değerlerimizin korunmasında sonsuza kadar kararlıyız. Zor günleri beraber yaşadığımız şu seçim sürecinde milletimizin yüzündeki mutsuzluğa umut MHP’dir. 46 yıllık siyasi bir hayatın tecrübesinin kalesi Milliyetçi Hareket, hem özü ile hem sözü ile vatan sevdalıların gelecek için tek sigortası, tek kalesidir. Esnafımıza, işçimize, köylümüze, memurumuza, tüccarımıza, emeklimize ve işsizimize umut olarak sadece biz varız. Gün, varız ve çareyiz diyeceğimiz gündür.”

Helal ekmeğin adresi

Şehit analarının ve şehit babalarının feryadını dindirmek varken onlara hakaret eden tavırlara karşı birer şehit yakını olduklarını belirten Çetinkaya  “Bu mitingimiz, göz pınarları kuruyan şehit analarımızın, babalarımızın, evlatlarımızın acısına son vererek terörü köküne kadar kazıyacağımızın müjdesinin dalga dalga yayılacağı bir büyük buluşma günüdür. Şüphesiz helalinden kazanılan ekmeğin adresi Milliyetçi Hareket’tir. Gelir dağılımındaki adaletsizliğe son verecek kadroların tek adresi biziz. İltifatlarla değil, maharet, emek ve hakkıyla devlet kademesinde görev yapacak kardeşlerimizin de teminatıyız. Büyük Ankara Mitingimiz, tüm toplumumuza kucaklaşma ve kardeşçe refah içinde terörden uzaklaşmanın müjdesinin dalga dalga yayılacağı bir büyük mesajın verileceği günün adıdır. Doğrulukta, adalette, sevgide, saygıda ve güvende bizimle ol Ankara, bizimle ol Türkiye diyoruz” dedi. 

Editör: TE Bilişim