Kaza, akşam saatlerinde, Zonguldak – Ankara karayolunun Gökgöl mevkisinde gerçekleşti. Devrek ilçesinden Zonguldak istikametine gitmekte olan Adem G. (59) idaresindeki 67 DN 253 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Mevlüt C. (24) yönetimindeki 67 DY 645 plakalı otomobil çarpıştı. Bu sırada Devrek istikametine gitmekte olan Aydın Ş. (43) idaresindeki 67 EV 877 plakalı başka bir otomobil de kaza yapan araçlara çarptı. 

Kazada biri ağır olmak üzere 8 kişi yaralandı. Araçta sıkışan Mevlüt C. ve Adem G. itfaiye ve AFAD ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı. Diğer yaralılar çevredeki vatandaşların yardımıyla ambulanslara bindirildi. Yaralılardan Adem G. (59) ve Nevzat K. (48) ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 67 EV 877 plakalı otomobilde bulunan Filiz T. (29), Sude T. (10), Nevzat Arda T. (8), Nevin Azra T. (14) ile Aydın Ş. (43) ve Mevlüt C. (24) Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Kaza haberini duyan yaralı yakınları olay yerinde gözyaşlarına boğuldu. Kaza sonrası bir süre trafiğe kapanan yol, araçların çekicilere yüklenmesiyle yeniden trafiğe açıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilişim