Ahmet Şık, Süleyman Soylu ile bir araya gelmek için Veyis Ateş’e yalvarmış!
Yayınlanma:
Sezgin Baran Korkmaz’dan 10 milyon Euro istediği ve ses kaydının da bulunduğu iddia edilen eski HaberTürk Ana Haber sunucusu Veyis Ateş, Korkmaz ile yaptığı telefon görüşmesinin ses kaydını yayınlayan Ahmet Şık’a cevap verdi.
Ateş, Şık'ı etiketleyerek, “Ahmet Şık dokunulmazlık zırhına sığınıp Sezgin Baran Korkmaz’ın omzundan bana ateş açma” dedi.
Veyis Ateş, Korkmaz'la aralarında geçen konuşmanın ses kaydına ilişkin olarak, " Montajlama yöntemiyle oluşturulduğu açık" açıklamasını yapmıştı.
Görüşme kaydını yayınlayan Ahmet Şık'la ilgili şu iddialarda bulundu:
“İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu ile tanışıklığımı öğrenince bana, Bakan Bey’le siyaseten uzlaşamadığını fakat tavrını çok beğendiğini söylemedin mi? Beş dakikalığına bile olsa Sayın Soylu ile bir araya gelme arzunu dile getirdin mi, getirmedin mi? SBK’nın medya ve siyasetteki beslemeleri hazır olun, daha çok şey konuşacağız. Elbette, başkaları gibi iftira atmadan, kumpas kurmadan…”
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.