Koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan tam kapanmada iyice içeriye giren çiftçi zor durumda. Son olarak kendisi de bir çiftçi olan Aydın Sultanhisar AKP İlçe Yöneticisi Mustafa Altındal da bu çıkmaz karşısında isyan ederek Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli’yi istifaya davet etti.

Korona virüs salgını nedeniyle hiçbir destek paketi açıklanmadan ilan eden tam kapanmada hemen her sektörde olduğu gibi çiftçi de büyük çıkmazda.

Kendisi de bir çiftçi olan AKP’li bir yönetici de sonunda isyan ederek Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli’yi istifaya davet etti.

AKP Sultanhisar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Altındal, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Acilen Tarım Bakanı istifa etsin. Meyve ve sebze üreten çiftçiyi bitirdiniz" ifadelerini kullandı.

"TELEFONLARIMI AÇMIYOR"

Konu hakkında açıklama yapan AKP Sultanhisar İlçe Başkanı Yüksel Yılmazoğlu, "Kendisiyle aramız açık, görüşmüyoruz. Kendisini aradım telefonlarımı açmıyor. Kendisinin istifa ettiğini söylemiş, bize henüz ulaşmadı. İstifa bize ulaşırsa gereğini yaparız. Ulaşmazsa da arkadaşlarla bir toplantı gerçekleştirdikten sonra bir karar verip gereğini yaparız" dedi.

Editör: TE Bilişim