AKP, şubat anketinde depremin altında kaldı!

AKP, şubat anketinde depremin altında kaldı!
Türkiye Raporu Araştırma direktörü Can Selçuki, şubat ayı anketlerinden çıkan sonucu açıkladı. Selçuki, iktidarın, yüzyılın felaketi olarak tanımladığı depremde yaşanan yıkım ile arama kurtarma ve yardım çalışmalarındaki yetersizliğinin anketlere yansıdığını söyledi.

Türkiye Raporu Araştırma direktörü Can Selçuki, şubat ayına yönelik gerçekleştirilen anketlerin tamamlandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Selçuki, Kahramanmaraş merkezli 11 ilde yıkıma neden olan felaketin yaşandığı şubat ayı anketlerde iktidarın oyunun büyük oranda düştüğünü kaydetti.

Selçuki, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, AKP'nin oylarında belirgin oranda düşüş görüldüğünü, "tepki oyu" olarak bilinen oyların ise sahada varlık gösterebilen partilerin hanesine yazılmaya başlandığını ifade etti. 

Selçuki, paylaşımında şu ifaadelere yer verdi:

"Şubat ayı Türkiye Raporu anketini tamamladık.

- AK Parti’de belirgin bir düşüş var

- Tepki oyları sahada varlık gösteren partilere yönelmiş

- Çoğunluk seçimin vaktinde yapılmasını istiyor

Deprem performans değerlendirmelerini de içeren raporu önümüzdeki hafta paylaşacağız."


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.