Ankara'da yoğun gündem: Erdoğan İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında

Ankara'da yoğun gündem: Erdoğan İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında
Ankara ve İstanbul'da yoğun bir gündem varken, Cumhurbaşkanı Erdoğan İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısına katılacak.

Ankara Barosu, bugün saat 09.00'da 'Protesto Hakkı' konulu bir konferans düzenliyor. Konferans, Ankara Barosu Eğitim Merkezi Avukat Rahmi Mağat Konferans Salonu'nda gerçekleşecek. Aynı gün, saat 10.00'da CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, İstanbul'da CHP İstanbul İl Başkanlığı Doğa ve Çevre Komisyonu'nun düzenlediği çevre sorunları çalıştayına katılacak.

Öte yandan, 2 milyon 560 bin 640 adayın başvurduğu Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS)'nın birinci oturumu olan Temel Yeterlilik Testi, bugün saat 10.15'te 81 il ve KKTC'nin Lefkoşa kentinde başlayacak. Saat 12.00'da ise Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Giresun'daki 3. Olağan İl Kongresi'ne katılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise bugün saat 12.00 ile 17.00 arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde İslam İşbirliği Teşkilatı 51. Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'nda yer alacak. Erdoğan, ayrıca Katar Başbakanı Muhammed Abdurrahman Al- Thani, BM Medeniyetler İttifakı Yüksek Temsilcisi Miguel Moratinos, BM Unrwa Genel Komiseri Philippe Lazzarini, Pakistan Kara Kuvvetleri Komutanı Syed Asım Münir, Pakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Muhammed İshak Dar ve İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi'yi ayrı ayrı kabul edecek. İstanbul'da ayrıca İBB Başkan Vekili Nuri Aslan'ın 'Kemerburgaz Kent Ormanı Karne Şenliği' programına katılımı ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in Ankara'da düzenlenecek 'İsrail'e geçit yok' başlıklı toplantıda yapacağı konuşma da günün önemli olayları arasında yer alıyor. İsrail'in İran'a başlattığı saldırılar ve karşılıklı şiddet olaylarının devam etmesi de yakından takip ediliyor.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.