Arap sığınmacıdan 'Türk Bayrağına' hadsiz davranış

Arap sığınmacıdan 'Türk Bayrağına' hadsiz davranış
Sosyal medyada Arap olduğu görülen bir sığınmacının Türk Bayrağı ve Türk parasını ayağıyla çiğnediği görüntülere tepkiler büyüyor.

Sığınmacıların karıştığı asayiş olaylarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor.

Son olarak da Türkiye’ye sığınmacı olarak gelen bir Arap Tiktok kullanıcısı, Arapça müzik eşliğinde Türk Bayrağı ve Türk parasını ayağıyla ezdiği görüntüleri sosyal medyada paylaştı.

Ürdünlü olduğu düşünülen Tiktok kullanıcısının daha önce de kişisel hesabından Türk Bayrağı’na ve Türk halkına hakaretlerde bulunduğu ortaya çıktı.

Videoyu görenler, sığınmacıların  ülkelerine geri gönderilmesini isteyerek, "O bayrakta bu toprakları vatan yapan şehitlerimizin kanı var. Kimse ne vatanımıza, ne de bayrağımıza bunu yapamaz. Yetkililer gereğini yapsın" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.