Bakan Kurum, Depremzedeleri Ziyaret Etti
Yayınlanma:
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremden etkilenen Çolak ailesini evlerinde ziyaret etti.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçtiğimiz günlerde meydana gelen depremin ardından mağdur olan aileleri ziyaret etmeye devam ediyor. Son olarak, depremzede Çolak ailesinin evine giden Bakan Kurum, ailenin durumunu yerinde değerlendirdi.
Ziyaret sırasında Bakan Kurum, aileye geçmiş olsun dileklerini ileterek devletin her zaman yanlarında olduğunu vurguladı. Aile üyeleriyle bir araya gelerek sohbet eden Bakan, ihtiyaçları hakkında bilgi aldı ve destek sözü verdi.
Bu tür ziyaretlerin önemine dikkat çeken Bakan Kurum, afet sonrası yaraların sarılması için gerekli adımların atılacağını belirtti. Devletin tüm imkanlarının seferber edileceğini ifade eden Bakan, vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti.
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.