Beylikdüzü'nde İstinat Duvarı Çöktü, Bina Tahliye Edildi

Beylikdüzü'nde İstinat Duvarı Çöktü, Bina Tahliye Edildi
İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde bir istinat duvarının çökmesi sonucu çevredeki bina tahliye edildi.

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde meydana gelen olayda, bir istinat duvarı aniden çöktü. Olayın ardından bölgedeki binalardan biri güvenlik gerekçesiyle tahliye edildi. Yetkililer, çökme sebebiyle ilgili incelemelere başladı ve çevredeki vatandaşların güvenliği için önlemler alındı.

Çöken istinat duvarının bulunduğu alan, yoğun bir şekilde kullanılan bir yerleşim bölgesinde yer alıyor. Olay sonrası ekipler, durumu kontrol altına almak amacıyla hızlı bir şekilde müdahale etti. Tahliye edilen binanın sakinleri, olayın şokunu yaşarken yetkililerden bilgi bekliyor.

Bölgedeki diğer binaların durumu hakkında da incelemeler sürdürülüyor. Uzmanlar, benzer durumların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti.174350 2-1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.