Beyoğlu'nda Gecekondu Yangını: Baba ve İki Çocuğu Mahalleli Tarafından Kurtarıldı
Yayınlanma:
Beyoğlu'nda bir gecekondu, çıkan yangın sonucu alevler içinde kaldı. Olay sırasında baba ve iki çocuğu, çevredeki mahalle sakinleri tarafından kurtarıldı.
İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde meydana gelen olayda, bir gecekondu aniden yanmaya başladı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, alevlerin hızla yayıldığı bildirildi. O sırada evde bulunan baba ile iki çocuğu büyük bir tehlike atlattı.
Mahalle sakinleri, yangını fark ettiklerinde hemen harekete geçerek içerideki kişileri dışarı çıkarmak için seferber oldu. Kısa sürede toplanan kalabalık, babayı ve çocuklarını güvenli bir şekilde tahliye etti. Yangın sonrası olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.
Yangının söndürülmesi için çalışmalar devam ederken, mahallede yaşayanlar yaşanan bu korkutucu anları konuşuyor. Olayın ardından bölgedeki güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiği vurgulanıyor.
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.