Büyükçekmece'de trafik kazası: 44 yaşındaki İbrahim Eke hayatını kaybetti
Yayınlanma:
Büyükçekmece'de meydana gelen trafik kazasında 15 yaşındaki bir çocuğun kullandığı cipin yol kenarında yürüyen 44 yaşındaki İbrahim Eke'ye çarpması sonucu Eke hayatını kaybetti.
İstanbul Büyükçekmece'de meydana gelen bir trafik kazasında, 44 yaşındaki İbrahim Eke hayatını kaybetti. Kaza, saat 13.00 sıralarında Karaağaç Mahallesi'nde yaşandı. 15 yaşındaki B.S.'nin kullandığı cip, yol kenarında yürüyen Eke'ye çarptı.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Eke, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 15 yaşındaki sürücü B.S. ise polis tarafından gözaltına alındı.
Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, cipin Eke'ye çarptığı anlar net bir şekilde görülüyor. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Yerel Haberler
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.