Aydın'da görme engelli adamın telefonu çalındı
Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşanan bir olayda, kısmi görme kaybı olan 71 yaşındaki Durmuş Canbaz'ın cep telefonu çalındı. Canbaz, arkadaşlarıyla birlikte Girne Mahallesi Malazgirt Meydanı'nda yol kenarındaki bir bankta oturup müzik dinlerken, yanına yaklaşan bir şüpheli elinden telefonunu alarak kaçtı.
Canbaz, önce şaka yapıldığını düşünmüş ancak telefonu geri gelmeyince çalındığını fark etmiş. Olayı anlatan Canbaz, "Arkadaşlarımızla telefonla oynuyorduk, müzik açtım. Birisi elimden telefonu sıyırıp aldı, koştuğunu hissettim. Şaka yapıyorlar sandım, geri getirecekler sandım." şeklinde konuştu.
Polis ekipleri, olay yerine gelerek Canbaz'ın ifadesini aldı ve şüphelinin kimliğinin belirlenmesi amacıyla çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye başladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.