Bolu'daki Yangında Hayatını Kaybeden Aşçı Yılbaşı Öncesi İşe Girmişti

Bolu'daki Yangında Hayatını Kaybeden Aşçı Yılbaşı Öncesi İşe Girmişti
Bolu'da meydana gelen yangında hayatını kaybeden aşçı Eslem'in, otelde yılbaşı öncesinde çalışmaya başladığı öğrenildi.

Bolu'da bir otelde çıkan yangın sonucunda yaşamını yitiren aşçı Eslem'in, yeni bir iş için hazırlık yaptığı bildirildi. Yangının çıkmasının ardından yapılan incelemelerde, Eslem'in otelin mutfak bölümünde görev aldığı ve yılbaşı etkinlikleri için yoğun bir çalışma dönemine girdiği belirtildi.

Olayın yaşandığı gün, otel çalışanlarının büyük bir kısmı tatil hazırlıklarıyla meşguldü. Yangının sebebi henüz netleşmezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ifade edildi. Eslem’in ailesinin acısı ise derinleşirken, arkadaşları ve meslektaşları da bu trajik kaybı üzüntüyle karşıladı.

Yangın sonrası bölgedeki güvenlik önlemleri artırılırken, benzer olayların yaşanmaması adına gerekli tedbirlerin alınacağı vurgulandı. Otel yönetimi de konuyla ilgili açıklama yaparak, tüm çalışanlarına destek olacaklarını duyurdu.156303 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.