SOGEV'in destekleri ile yardımları beraber organize eden Fırat’ın Kardeşleri Platformu ramazan sonuna kadar 250 bin ramazan kolisini dağıtmayı hedefliyor.

Gönüllü üniversite öğrencileri ve bürokratların oluşumu ile başlatılan yardım kampanyası tüm hızıyla devam ediyor.

Fırat’ın Kardeşleri Platformu’nun başkanlığını Emekli Emniyet Müdürü15 Temmuz gazisi Fatih Eryılmaz yürütüyor.

SOGEV'in başında ise yazar Lütfü Şehsuvaroğlu bulunuyor.

Dün gerçekleştirilen dağıtım işlemi Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın adına Kayseri’de gerçekleştirildi.

SOGEV’DEN AÇIKLAMA

SOGEV 1979 yılında kendi varlığını Millet hayatının bekasında eritmiş, Hakka hizmeti halka hizmet olarak gören, Türk milliyetçisi fikir ve hareket adamları tarafından kurulmuştur. Bu itibarla Türk milliyetçilerinin en eski vakfıdır. İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın felsefesi ile mütevazi imkanlarını Milletin en acil dertlerine seferber ederek bugünlere gelmiştir. 1979’dan bugüne devam eden bu yolculuğu, hiçbir kişi, kurum ve cemaate değil Türk milletine yaslanarak yürütmüştür ve aynı ilkelerle yürütmektedir. Bu ilkelerle vakfımızı bugüne getiren, başta İlk başkanımız Ülkücü mütefekkir Galip Erdem, Şehit başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu ve emaneti bugünlere taşıyan Ülkücü yazar, mütefekkir Lütfü Şehsuvaroğlu olmak üzere tüm başkanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Vakfımız tarafından düzenlenen kampanyalarla, Son bir yıl içinde ihtiyaç sahibi ailelere, evlerinden koparılmış Irak-Telafer Türkmeni, Suriye Türkmeni ve Doğu Türkistan’dan gelen Uygur Türklerine gıda paketleri ulaştırılmış, pandemide uzaktan eğitim gören ancak tableti olmayan ihtiyaç sahibi çocuklarımıza tabletler tedarik edilmiştir.

Vakfımız bu fazilet, şefkat, merhamet ve adanmışlık duygularıyla kutlu Ramazan ayında, gerçek ihtiyaç sahibi ailelerimize ve evinden koparılarak ülkemizde zorluklar içinde yaşamaya çalışan soydaşlarımıza uzatacağınız yardım eliniz olacaktır. Vakfımız bunun için zengin gönlünüze sadece rehberlik edecektir. İhtiyaç sahibi ailelerimizi, zor durumdaki soydaşlarımızı ve onların çocuklarını kendi çocuklarınızdan ayrı tutmayacağınız bilerek başlattığımız bu kampanyaya desteklerinizi bekliyoruz. Allah yaptığınız ve yapacağınız tüm hayır ve hasenatı kabul buyursun.

Selçuklu Sosyal Güvenlik Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı

Vakıf Bank IBAN No: TR68 0001 5001 5800 7299 6362 33

Editör: TE Bilişim