Engelli Birey 17 Gündür Kayıp, Aile Endişeli

Engelli Birey 17 Gündür Kayıp, Aile Endişeli
Bir engelli bireyin kaybolmasının üzerinden 17 gün geçti. Ailesi, yetkililerden yardım bekliyor.

Son 17 gündür kayıp olan bir engelli birey için aile büyük bir endişe içinde. Ailenin yaptığı açıklamalara göre, birey en son evinden ayrıldığında görülmüştü ve o günden beri kendisinden haber alınamıyor. Yakınları, durumu yetkililere bildirdiklerini ancak henüz herhangi bir gelişme yaşanmadığını belirtiyor.

Aile üyeleri, kaybolan kişinin bulunması için sosyal medya üzerinden de çağrılarda bulundu. Herkesin dikkatini çekmek amacıyla çeşitli platformlarda paylaşımlar yaparak destek arayışında olduklarını ifade ettiler. Kaybolan bireyin sağlık durumu nedeniyle acil olarak bulunması gerektiği vurgulanıyor.

Yetkililerin konuyla ilgili çalışmalarını sürdürdüğü belirtilirken, ailenin umudu ise her geçen gün azalıyor. Bu süreçte toplumun desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getiren aile üyeleri, herkesin gözünü dört açmasını istiyor.154450 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.