Yorumunda 'fatmagül' ismini verdikleri laptopu iade etmek zorunda kalmasının yüreğine dokunduğu anlatan genç ise hislerini şöyle aktardı:

“Ben çok sevdim bu Bilgisayarı. Hayatımda sahip olduğum en ileri teknoloji bir alet. Kardeşim laptopa Fatmagül ismini koydu .d çok memnunum gerçekten bir tane tuşu oynuyor ama bizde o tuşu kullanmamaya çalışıyoruz. Genellikle ekran klavyesi var ordan tıklıyoruz size de tavsiye ederim başlata erişim kolaylığı menüsünde. Çok güzel Bilgisayar. ........... İade sonrası düzenleme....... Komilik yaparak 2.5 yılda kazandığım parayla aldığım laptopu siparişimin 11. Gününde annemin işten çıkarılmasıyla iade etmek zorunda kalmak gerçekten çok acıttı canımı. Bunu niye anlatıyorum bir fikrimde yok ama çok dokundu kalbime. Daha düne kadar hayatım boyunca dahil olamadığım arkadaş ortamına girmiştim ve birlikte oyun oynarken bugün burda yorumumu düzenlemek çok kötü hissettirdi. Saat sabah 7.30 oldu ve hala atamadım içimden. biraz abartıyorsam Kusura bakmayın. Hiçbir arkadaşıma söyleyemedim bende buraya dökmek istedim içimi. Nasılsa ismim gözükmüyor. Bu arada duygu sömürüsüne sürüklendi iyice muhabbet farkındayım ama idare edin.dd Birde saf gibi kardeşimle sınava girmek için bilgisayarlarını kullandığımız komşuya laptop aldık dedim. Ne vardı dilimi tutsaymışım :) en kötüsüde bilgisayarını sadece sinav zamanı kullandığımız komşu Bilgisayar bozulacak diye kardeşimi korkutuyormuş. Bilgisayarıda Windows xp nasıl bozulacaksa. Bilgisayarını kullandığımız için Para da almıyor ve o para almadıkça biz ailecek onlara gebe kalıyoruz. Sürekli bi mahçupluk sürekli bir eziklik sürekli bir altta kalma. Toparlamak gerekirse pandemi bittiğinde gece gündüz çalışıp bu Bilgisayar alıp buraya tekrar yorum yapıcam. Son son olarak 8gb rem olması çok iyi. Çok hızlı laptop mutlaka alın. Herkese iyi günler”

Yorumun yer aldığı görselin sosyal medyada hızla yayılmasının üzerine duyarlı vatandaşlar Monster ile iletişime geçti. Bunun üzerine Monster duruma kayıtsız kalmayarak gence bilgisayarın tedarik edeceğini açıkladı

Monster sosyal medya hesabından “Hiç merak etmeyin, arkadaşımızı Fatmagül’üne kavuşturmayı biz de çok istiyoruz. Müşteri kayıtlarımızdan kendisine ulaşarak canavarını ileteceğiz.” denildi.

SÜREÇ NASIL BAŞLAMIŞTI

Ali Gül isimli sosyal medya kullanıcısı gencin bilgisyarını geri iade etmesini anlattığı ürün yorumları kısmının ekran görüntüsünü paylaşarak “Trendyol genel merkezde çalışan ya da çalışanlardan birini tanıyan kimse var mıdır? Nasıl ulaşabiliriz bu yorumu yapan kişiye?” diyerek bir paylaşım yaptı.

Bu duruma kayıtsız kalmayan Monster duruma el atarak gencin bilgisayarının geri verileceğini, duyurdu.

Ali Gül ise “Monster bu arkadaşımıza bilgisayarını yollayacakmış, yardımcı olan herkese bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Dün akşam bilgisayar almak isteyen yardımsever arkadaşlar vardı, onları da eli boş yollamayalım. Bir kardeşimiz daha dmden yazdı dün.” Paylaşımında bulundu.

Editör: TE Bilişim