İstanbul'daki kaçak büfenin kime ait olduğu ortaya çıktı. İstanbul'daki Merter Metro İstasyonu üzerinde kurulan ve başında İBB zabıta ekipleri tarafından 24 saat nöbet tutulan kaçak büfenin İYİ Partili Meclis Üyesi ve AirportHaber'in sahibi olan Ali Kıdık'a ait olduğu iddia edildi.

İBB ile Güngören Belediyesi arasında yaşanan kaçak büfe olayında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir iddiasında Merter Metro İstasyonu'ndaki kaçak büfenin sahibinin İYİ Partili Meclis Üyesi Ali Kıdık olduğunu söylemesinden sonra İBB zabıta ekipleri gece saatlerinde harekete geçti.

Kaçak Büfe Kaldırıldı

Kaçak büfe dün gece saat 21.30 sıralarında İBB ekipleri tarafından yerinden kaldırıldı. Bünyamin Demir ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan inceleme talebinde de bulundu. İBB Meclis'inde gerçekleştirilen son toplantıda Güngören Belediye Başkanı Bünyemin Demir, kaçak büfenin Ali Kıdık'a ait olduğunu iddia ederek bu duruma büyük bir tepki göstermişti.

Büfe

Demir'in iddialarında Kıdık'ın kaçak büfeyi açmadan önce burayı işleten şirketin sahibi Fatih Akdeniz üzerinden paravan bir şirket kurdurarak İBB'den aldığı izinle buranın sahibi olduğu iddia edildi. İBB Başkanı İmamoğlu ise konunun takipçisi olacağını söyleyerek inceleme başlatılacağını ifade etti.

Editör: TE Bilişim