Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, bağıŞ yardımları için Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş hakkında başlatılan soruşturma ile İstanbul ve Ankara için kayyum atama hazırlıkları yapıldığının uyarısını vererek bu iki belediye başkanına sahip çıkılmasını istedi.

CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu Ekrem İmamoğlu’na açılan bağış soruşturmasına büyük bir tepki göstererek kayyum hazırlığı yapıldığını iddia etti.

İSTANBUL VE ANKARA'YA KAYYUM HAZIRLIĞI

Yarkadaş, İmamoğlu'nun tam 1 yıl önce bugün mazbatasını aldığını sadece ihtiyaç sahipleri için bağış toplandığını ve kayyum için zemin hazırlığı yapıldığını belirtti. AKP'yi bir kez daha uyaran Yarkadaş, milletle inatlaşmaktan vazgeçilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Yarkadaş ayrıca sadece İmamoğlu'na değil Mansur Yavaş'ın hedefte olduğunu söyleyerek İçişleri Bakanlığı müfettişlerinin bir haftadan bu yana Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde kamp kurduğunu ifade ederek yoksula ve ihtiyaç sahibine yardımın suç olmadığından söz etti. Bu siyasi hırsın ve kıskançlığın bedelini milyonlarca vatandaşın ödediğini söyleyen Yarkadaş, Ankara için de bir kayyum hazırlığı yapıldığını dile getirdi.

Editör: TE Bilişim