Habererk’in edindiği bilgiye göre, Kahramanmaraş Eski belediye başkanı Mehmet Fatih Erkoç’un eşi Derya Erkoç’un Kahramanmaraş Emniyetinde bulunan FETÖ Kahramanmaraş Bayan yapılanması” şemasında mütevelli heyetinde olduğu görüldü.

Kahramanmaraş Eski belediye başkanı Mehmet Fatih Erkoç’un 15 Temmuz alçak darbe kalkışmasından sonra iki defa tutuklandığı ve serbest bırakıldığı iddia edildi.

Mehmet Fatih Erkoç’un daha sonra 2020 yılının 2 Kasım’ında yapılan Genel Kurulda Karabük Demir ve Çelik Fabrikalarına Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Emniyet şemalarında eşinin FETÖ Ablası olmasına rağmen bu kritik göreve kim yada kimler tarafından getirildi?

Mehmet Fatih Erkoç’u kim yada kimler koruyor?

FATİH MEHMET ERKOÇ KİMDİR? NE DEMİŞTİ?

Makine Mühendisi, olan Kahramanmaraş Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç 30 Mart 2014 - 31 Mart 2019 tarihleri arasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini üstlenmişti.

FETÖ'cü vatan hainlerinin 15 Temmuz'da gerçekleştirmek istediği darbe girişimi sırasında İstanbul'da bulunan ve Atatürk Havalimanı'na yaklaşık 15 kilometre yürüyerek Cumhurbaşkanı'nı karşılaşanlar arasında yerini alan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'un telefonla genel sekterini arayarak Türkiye'de ilk kez tüm iş makineleriyle askeri birliklerin çıkış kapısının kapatılması talimatını verdiği ortaya çıktığı iddia edilmişti.

Milletin iradesinin önüne hiçbir gücün geçemeyeceğinin görüldüğünü söyleyen Başkan Erkoç, "Bunu Pensilvanya'daki o vatan haini şeytan ile tüm dünya gördü" dediği yandaş basında yer almıştı.

Erkoç, "15 Temmuz'dan itibaren onurlu ve dik duruşu ile meydanlardan ayrılmayan hemşerilerime teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımızın emri ile nöbetimize virgül koyduk. Bu hainler darbeye kalkıştıklarında karşılarında Başkomutanından Başbakanına, generalinden askerine ve yediden yetmişe Türk halkını göreceğini hesap edemedi. FETÖ'cü vatan hainleri gibi PKK'lı teröristlerde hak ettiği cezayı kesinlikle görecek" dediği öne sürülmüştü.

Editör: TE Bilişim