Mehmetçik Anadolu Lisesi'nde memur olarak görev yapan Muharrem Karaslan, koronavirüs tedavisi gördüğü Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Muharrem Karaslan'ın eşi Nilgün Karaslan, eşinin telefonundaki son mesajları okuyunca kahrolduğunu ifade etti. Covid-19 yoğun bakım servisinde hastaların kendi haline bırakıldığını kaydeden Karaslan, sosyal medyada eşinin telefonunda bulduğu mesajları paylaştı.

Karaslan, "Eşimin whatsapp mesajlarında bir bardak suyun dahi kendisinden çok görüldüğünü üzülere öğrendim. Hastalarımızın böylesi bir ilgisizlikle karşı karşıya olması son derece düşündürücü" mesajıyla paylaşım yaptı.

VEKİLE MESAJ ATMIŞ

Öte yandan Muharrem Karaslan'ın mesajlarında bir milletvekiline mesaj attığı görülüyor. Mesajda, "Vekilim Erol Olçok ikinci göğüs bölümünde tedavi görmekteyim. Sizden ihtirhamım burada yatanlar zor nefes alıyorlar. Hemşireler işini görüp kapıyı kapatıyor ta ki bir daha ne zaman gelecekse. O zamana kadar uğramıyorlar. Kapı açık oralı olmuyorlar. Masa üstünde telefon var. Dahiliniz bir şey olursa arayalım söylemiyorlar. Millet odalarda bağırıp duruyor" ifadeleri yer alıyor. Ayrıca 3 saattir kimsenin kendisini kontrol etmediğini kaydeden Karaslan, milletvekiline attığı mesajda, “3 saat oldu vekilim kimse gelmedi. Karşıda su onu içecem. İçim yandı. Kerbelaya döndüm bekliyorum. Benim gibi kaç kişi daha böyledir" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim