Maltepe'de Emekli Öğretmenin Ölümü Şok Etti

Maltepe'de Emekli Öğretmenin Ölümü Şok Etti
İstanbul'un Maltepe ilçesinde bir emekli öğretmenin evinde ölü bulunması, çevresinde büyük üzüntü yarattı.

Maltepe'de yaşayan 65 yaşındaki emekli öğretmen A.Ö., evinde hareketsiz halde bulundu. Olay, komşularının uzun süre kendisinden haber alamaması üzerine polise başvurmasıyla ortaya çıktı. İhbar üzerine gelen ekipler, A.Ö.'nün yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, A.Ö.'nün cansız bedenini inceleyerek durumu yetkililere bildirdi. İlk belirlemelere göre herhangi bir darp izine rastlanmadığı belirtildi. Ancak kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi ile belirlenecek.

A.Ö.'nün vefatı, mahalledeki komşuları arasında derin bir üzüntüye yol açtı. Emekli öğretmenin eğitim hayatına olan katkıları ve dostlukları hatırlanarak anıldı.176655 2-1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.