Azerbaycanlı işadamı Mübariz Mansimov, Sedat Peker'e ilişkin yaptığı açıklamada Peker’in iddialarının doğru olduğunu iddia etti.

Sedat Peker'in ifşaatları ile Türkiye'nin gündemine oturan ve sahibi olduğu Yalıkavak Marina'nın üzerine çöküldüğü öne sürülen Mubariz Mansimov, Azerbaycan'da bir YouTube kanalının sorularını yanıtladı.

''İDDİALARIN DOĞRU OLDUĞUNU BİLİYORUZ''

Sedat Peker ile ilgili açıklamalarda bulunan Mansimov, "Dikkat ederseniz söylediklerinin hepsi doğru çıktı. Hiçbir sözü yalan değildi. Sedat Peker son zamanlarda çıkıp bir şeyler iddia ediyor. Bu iddiaların doğru olduğunu biz biliyoruz" ifadelerini kullandı.

ÖVGÜYLE BAHSETTİ

KRT'nin aktardığına göre, Mansimov, Peker için 'milliyetçidir' derken; övgüyle bahsetti.

'Peker ile hiç görüştünüz mü?' sorusuna Mansimov, "Ben hiç yüz yüze gelmedim. Ben milliyetçiyim, Sedat Peker de milliyetçidir. Peker'i herkes istediği gibi görebilir. Biri mafya görebilir, diğeri başka türlü görebilir" cevabını verdi.

'''BANA AVUKAT GÖNDERDİ''

Kumpasla cezaevine atıldığını iddia eden Mansimov o dönemde Sedat Peker'in kendisine yardım eli uzattığını belirterek, "Hapisteyken bana avukat gönderdi. Daha tutukluluğumun 15. günü filandı. Avukatı bana, 'Reis yapabileceğimiz bir şey var mı?' diye soruyor. Yapabileceğimiz bir şey varsa yanındayız, onu seviyoruz' dedi. Allah razı olsun hiçbir şeye ihtiyacım yoktu." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları ile gündeme gelen Mansimov, FETÖ’ye yardım suçundan 5 yıl hapis cezası almış; bir süre cezaevinde kalmıştı.

Editör: TE Bilişim