Muhsin Yazıcıoğlu Sevenleri Platformu yaptığı açıklamada; “Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu; Aziz Türk Milletinin nezdinde, dürüst karakteri, milli meselelerde tavizsiz duruşu, vatanın bölünmez bütünlüğü konusundaki tavrı ve ancak Muhsinlere yakışır şehadeti ile gönüllerde eşsiz bir yer etmiş, siyaseten istenilen yere gelmiş olmasa da, manevi anlamda en üst makama ulaşmış yiğit bir Anadolu Delikanlısıdır.

Onun davasına, fikirlerine, ideallerine gönül veren insanlar olarak, hiçbir siyasi kaygı gütmeden, hiçbir siyasi amblem ve isim taşımadan, yaklaşık 10 buçuk yıldır onu gönüllerinde yaşatan insanlar olarak, Muhsin Yazıcıoğlu ismini gelecek nesillere de aktarmak yegane gayemizdir.

Bu itibarla hem Muhsin Yazıcıoğlu ismini unutturmamak, hem de 10 buçuk yıldır çözülemeyen suikast davasına dikkat çekmek amacıyla sevenleri olarak Avrasya Maratonu’nda Muhsin Başkan resimli tişörtlerimizle ve büyük bir afişle sevenleri olarak bu programı gerçekleştirdik.

Muhsin Yazıcıoğlu’nun yüreğimizdeki sızısı kadar büyük bir sevinçle bugün  şahid olduk ki, şahadetinin üzerinden on yıldan fazla bir zaman geçmesine rağmen milletimizin gönlündeki sevgisi damla azalmamış, aksine yeni nesillerin de gönlünde bu sevgi yeşermiş,  olgunlaşmış.
İnşallah onun fikirleri, idealleri yolunda, Büyük, Güçlü, Mutlu, bir Türkiye için Türk Milletinin huzur ve refahı yolunda çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 

Editör: TE Bilişim