OdaTV internet sitesi ise Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) kararıyla erişime engellendi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a yaptığı bir haberde hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan OdaTV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız, 7 bin 80 TL adli para cezasına çarptırıldı. Mahkeme, “kamu görevlisine hakaret” suçundan verilen bu ceza için hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

OdaTV internet sitesi, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) kararıyla erişime engellendi. Dün gece OdaTV internet sitesine girmek isteyenler siteye ulaşamadı. Engele ilişkin BTK kararında, “5651 sayılı kanun kapsamında yapılan teknik inceleme ve hukuki değerlendirme sonunda alınan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun 05/03/2020 tarihli kararına istinaden bu internet sitesi hakkında idari tedbir uygulanmaktadır” denilmişti.

7 domain

06/03/2020 tarihde kapatılan Oda TV o günden itibaren hergün farklı bir domainle yayın hayatına devam etmeye çalışıyor. Oda TV kapatıldığı günden itibaren tam 7 domainle yayına devam etti ama her domainib kapatılması ya 2 gün en fazla 3 gün sürdü.

Odatv.com kapatıldı…

Odatv.com.tr kapatıldı…

Odatv.net kapatıldı…

Odatv2.com kapatıldı…

Odatv.co kapatıldı…

 Odatv.biz kapatıldı...

Bugün itibariyle Odatv3.com adıyla yayın yapılıyor. Ama bu domaininde kapatılması bekleniyor. 

Okuyucular sabah ilk iş olarak OdaTV'nin  twitter sayfasına gidip hangi isimle yayın yapıldığına bakıp siteden haberleri okuyor.

Bu ne zamana kadar devam eder bilinmez ama Oda TV'nin inadını gözler önüne seriyor.

Güncel Not:  Odatv3.com kapatıldı

 Odatv4.com yayında

Editör: TE Bilişim