Ormanda yürüyüşe çıkan PTT çalışanı ölü olarak bulundu

Ormanda yürüyüşe çıkan PTT çalışanı ölü olarak bulundu
Denizli'de PTT çalışanı Süleyman Özsoy, ormanda yürüyüşe çıktıktan sonra kayboldu. Özsoydan'ın cesedini 40 metre derinlikteki uçurumda çalılıkların arasında bulundu,

Denizli'de PTT çalışanı Süleyman Özsoy, ormanda yürüyüşe çıktıktan sonra kayboldu. İhbar üzerine olaya müdahale eden ekipler, karadan ve havadan arama çalışmaları yaparak Özsoydan'ın cesedini 40 metre derinlikteki uçurumda çalılıkların arasında buldular. Özsoydan'ın cenazesine ulaşmak için AFAD ve Dağ Arama Kurtarma Derneği (DAĞ) çalışma başlattı.

Pp-3

Arama kurtarma ekipleri tarafından halatlarla istasyon kurularak Özsoydan'ın cesedi düştüğü yerden çıkarıldı. Ceset, ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Tt-11

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.