Ölümünde bir çok şüphe olan Rabia Naz olayında çok önemli bir delil ortaya çıktı.

Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan kendisine ait sosyal medya hesabından Rabia Naz’ın çantasını ve üstündeki lastik izlerini paylaştı. Şaban Vatan “Çantada Araç lastik izi gibi iz var. Bu savcı ne yaptı” diye sordu.

NELER YAŞANMIŞTI?

Giresun’da 2 yıl önce 11 yaşındaki kızı Rabia Naz‘ı şüpheli bir şekilde kaybeden baba Şaban Vatan dedektif gibi çalışmaya devam ediyor. Baba Şaban Vatan, 112 Acil Çağrı Merkezi’ndeki görevli ile Rabia Naz’ı hastaneye taşıyan ambulans sürücüsü arasında geçen konuşmanın kaydını buldu ve dün akşam sosyal medya hesabından yayınladı.

Olay yerinde Rabia Naz’a ilk müdahaleyi yapan ekipteki ambulans sürücüsü, “Büyük ihtimalle çocuğa araba vurup kaçmış” diyor. Bu ifade, ailenin tüm itirazlarına ve Hacettepe Üniversitesi’nin raporuna rağmen 2 yıldır yargı sürecinde iddia edildiği gibi Rabia Naz’ın yüksekten atlayarak intihar etmediğini destekleyen önemli bir delil olarak değerlendirildi.

“YETER Kİ ADALET SAĞLANSIN”

Baba Şaban Vatan, sosyal medyada yaptığı paylaşımda kaydı dün adliyeden aldığı CD üzerinde yaptığı incelemede bulduğunu açıkladı. Şaban Vatan, “Şahsıma yaptıkları umurumda dahi değil yeter ki Nazımızın adaleti sağlansın. Yeter ki katiller cezasını çeksin” dedi.

Editör: TE Bilişim