140 Journos Youtube hesabından yayınladığı videoda Sedat Peker röportajlarına yer verdi.

Yayına ”Devlet kimisi için çatık kaşlı ceberrut bir jandarma, kimisi için onu dalgalardan kurtaran bir sağduyu. derin devlet, kimi zaman kaza yapan bir Mercedes’in içinde, şimdi ise Facetime’da. ansızın gelen bir facetime araması. 140journos’tan “ya devlet başa” ifadeleriyle not düşüldü.

“BAŞIMIZA NELER GELECEK BİLMİYORUM”

Yayınlanan belgeselde Sedat Peker’in röportajı kabul ettiği anlara ait görüntülere de yer verildi. Peker’in ‘başımıza ne gelecek bilmiyorum” ifadeleri duyuldu. Öte yandan Peker’in masasında bulunan “Mustafa Kemal” kitabı da dikkat çekti.

“ULAN SENİN ZEKANLA ONUNKİ BİR Mİ?”

Yapılan röportajda suç örgütü lideri Sedat Peker “Herkesi rezil edeceğim. 99’dan bu yana ilaç kullanıyorum. Çocuğumun, eşimin başına silah dayadıklarında ben o ilacı bıraktım. ” “Toplumdaki insanlara hep gerilim gerilim. Gençlerin durumu iyi değil. Sen toplum olarak gençlere telefonu çıkar diyorsun. Ulan manyak. Ulan senin zekanla onunki bir mi? Adam bilgi havuzunun içine doğmuş. Vatan elden gidiyor diyorlar. Ulan gitmez. Doğdum aynı hikaye öldüm aynı hikaye.” ifadelerini kullandı.

“BU GENÇLERİN SONU İYİ DEĞİL”

Peker “Bu adamların bu gençlerin sonu iyi değil vallahi iyi değil söylüyorum. Sen toplum olarak ne yaparsın. Diyor ki telefonunu çıkar. Yaşına saygım ulan manyak sen çocuk nasıl olur diye sana sorduklarında leylekler getiriyor diye bildiğin zamanın yarısının 3 yaşındaki çocuk hikayenin tamamını biliyor. Senin zekanla onunki bir mi?”

Editör: TE Bilişim