İdlib'de şehit olan Hasan Hüseyin Özdemir'in babası İbrahim Özdemir'in son hareketi gözlerin yaşarmasına neden oldu. Düzenlenen cenaze töreni sonrasında ayakkabılarının çamurlu olduğunu söyleyerek makam aracına bine teklifini reddettiği ortaya çıktı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yozgat'ta düzenlenen şehit Hasan Hüseyin Özdemir'in cenaze töreni sonrasında baba İbrahim Özdemir ile ilgili yaşadıklarını bahsederken duygu dolu anlar yaşandı.

Konya'da basın mensupları ile bir araya gelen Kurum İdlib şehitlerinden Piyade Uzman Çavuş Hasan Hüseyin Özdemir'in babası İbrahim Özdemir ile arasında geçen diyalogdan bahsetti.

Şehit Babası Reddetti

Kurum, şehit babası İbrahim Özdemir'in cenazede ayakta bile durmakta zorlandığını ancak buna rağmen namaz kılarken kendisini oğluna adayarak cenazeyi omuzlarına aldığını belirtti. Özdemir'e kendilerini araba ile bırakma teklifinde bulunduklarını ancak ayakkabılarının çamurlu olduğunu söyleyerek bunu reddettiğini ısrarlara bile kulak asmadığını ifade etti.

Kurum ayrıca şehit babasının camilerinde görev yapacak bir din görevlisi yönündeki isteklerine de hemen cevap vererek bunu yerine getirdiklerini de dile getir

Editör: TE Bilişim