Selahattin Arpacı 03 Ocak 2020’de Adana, Yüreğir Başkent Hastanesine yatırılmış, By-pass ameliyatı olmuştu. Arpacı Ülküdaşlarından helallik ve dua istemişti. 07 Ocak 2020’de teşekkür mesajı yayınlamıştı.

Bu süre zarfında rahatsızlığı ilerleyen Arpacı’nın acı haberi 28 Ocak 2020’de geldi.

Cenazesi 29 Ocak 2020’de ikindi namazını müteakip Asri mezarlıkta defnedileceği bildirildi.

Bahçeli’den taziye mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir taziye mesajı yayınladı.

Bahçeli mesajında Arpacı’ nın hayatını davasına adamış, tavizsiz mücadelesiyle ülküdaşlarımızın övgüsünü kazanmış ahlak, sabır, inanç ve ülkü insanı Taşmedreseli Selahattin Arpacı kardeşimizin vefatından derin bir üzüntü duydum’ dedi.

Bahçeli mesajını şöyle devam ettirdi ‘Merhum dava arkadaşımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet; ailesine, camiamıza ve sevenlerine yürekten başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.’

İYİ parti Milletvekili Ahmet Çelik’ten Selahattin Arpacı mesajı

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik sosyal medya hesabından Selahattin Arpacı için başsağlığı mesajı paylaştı.

Çelik, Büyük dava adamı Selahattin Arpacı’nın vefatını üzüntüyle öğrendiğini, Arpacıya rahmet, ailesine sabır dileklerinde bulundu.

12 Eylülden evvel başlayan çok uzun yıllar cezaevlerini Taşmedreseye dönüştüren Selahattin Arpacı hayatının son yıllarında okçuluğa merak sarmıştı.

Birçok kitabı yayınlanan Arpacının bazı kitapları ise şunlar; Taşmedreseden Mektuplar, Taşmedrese Defteri ve Taşmedrese sohbetleridir.

Selahattin Arpacı eğer solcu bir militan, bir goy goycu, PKK’lı bir yazar, devletine söven bir akademisyen, siyasal İslamcı bir münafık olsaydı emin olun şu an tüm medya bu vefat haberini verirdi.

O sadece bir Ülkücü’ydü…

Editör: TE Bilişim