Son dakika! Mümtazer Türköne tahliye edildi!

Son dakika! Mümtazer Türköne tahliye edildi!
FETÖ'den 10 yıla kadar hapis cezası alan eski Zaman Gazetesi yazarı Mümtazer Türköne tahliye edildi.

Eski Zaman Gazetesi yazarı Mümtazer Türköne'yle ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı.

FETÖ’den 10 yıl hapis cezası alan FETÖ'nün kapatılan yayın organı Zaman Gazetesi yazarı Mümtazer Türköne tahliye edildi.

10 YIL 6 AY CEZA ALMIŞTI

Türköne, FETÖ üyeliğinden 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Zaman Gazetesi'ndeki bazı yazıları delil olarak görülen Türköne, yaklaşık 4,5 yıldır hapisteydi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli daha önce, Mümtazer Türköne'ye sahip çıkmış ve Türköne’nin yeniden yargılanmasını istemişti.

Bahçeli, Türköne için şunları kaydetmişti:

"Ülkücü şehidimizin ağabeyi olan ve geçmişte davamıza emek vermiş Mümtazer Türköne'nin gerçekten suçlu olup olmadığına karar verecek yegâne merci Türk adaletidir. Adil ve hakkaniyetli yargılamayla Mümtazer Türköne'nin üzerine atılı isnatların netleşmesi de mümkün olacaktır"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.