Son dakika... YSK başkanından seçimlerle ilgili yeni açıklama

Son dakika... YSK başkanından seçimlerle ilgili yeni açıklama
YSK Başkanı Yener, Milletvekili kesin sonuçlarına gelen itirazların bugün görüşülüp dosyaların akıbetine göre sonuçların bugün yarın açıklanacağını söyledi

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 28’inci Dönem Milletvekili Seçimi kesin sonuçlarının açıklanacağı tarihi ilan  etti. Yener, sonuçların bugün ya da yarın açıklanacağını söyledi.

Yener, sabah YSK Başkanlık binasına girişinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yener, 14 Mayıs'ta yapılan 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi kesin sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair sorusuna, "Milletvekili kesin sonuçları için, olağanüstü itirazlara gelen dosyaları bugün görüşüp, dosyaların akıbetine göre bir şey söylemek mümkün olur. Bugün ya da yarın diyelim" diye cevap verdi.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.