Suç örgütü lideri Sedat Peker’in hakkında iddialarda bulunduğu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamaları kamuoyundaki beklentiyi karşılamadı.

ODA TV’de yer alan habere göre, öte yandan Soylu, iktidara yakın medyayı da ikna edememiş olacak ki muhalif gazeteler Soylu’nun sözlerine yer veriyor. Fakat Akşam, Sabah, Türkiye, Takvim, Hürriyet gibi ana akım içerisinde yer alan medya kuruluşları Soylu’nun sözlerine ya hiç yer vermiyor ya da çok ufak bir şekilde sayfalarına taşıyor.

Tam da bu sırada Bakan Soylu’nun danışmanı Mazhar Yıldırımhan’dan dikkat çeken bir çıkış geldi.

Yıldırımhan, Sedat Peker’in yasa dışı iş ve ilişkilere dair iddialarının “dış güçlerin operasyonu” olduğunu aktararak Soylu’yu savunmayan iktidar medyasını sert ifadeler eleştirdi.

“Ahmaklar”, “Beyinsizler” ve “Ödlekler” diyen Yıldırımhan, Twitter’dan yaptığı açıklamalarında, “İçimizdeki beyinsizlerin sen ben kavgası da küreselcilerin aparatı olmaya yol açar. Büyük resmi görmeyen ahmaklara laf yetiştirmeye çalışmak beyhude bir çabadır. Ödleklikleri iki satır bile yazmalarına engel olanlar gölge etmesinler yeter. Bu milletin ferasetli evlatları var” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim