Ümit Özdağ terörist başı Öcalan'ın yediği ve yiyeceği tokatları saydı

Ümit Özdağ terörist başı Öcalan'ın yediği ve yiyeceği tokatları saydı
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, terörist başı Abdullah Öcalan'a yönelik sert ifadeler kullandı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'a yönelik sert ifadeler kullandı. Özdağ, Öcalan'ın geçmişte yaşadığı olaylara ve gelecekte karşılaşabileceği durumlara atıfta bulundu.

Özdağ, Öcalan'a hitaben şunları söyledi:

"Bak Abdullah, sen hayatında ilk tokadı siyasal bilgiler fakültesinin merdivenlerinden inerken yedin." Bu ifadeyle Özdağ, bebek katili Öcalan'ın gençlik yıllarına ve siyasi arenaya ilk adım attığı döneme gönderme yaptı. 

"İkinci tokadı İmralı'da kimden ve neden yediğini de biliyorum." Bu ifade ise, Öcalan'ın 1999 yılından beri tutuklu bulunduğu İmralı Cezaevi'nde yaşadığı bir olaya atıfta bulunuyor. 

"Hazırlan, üçüncü tokadı Zafer Partisi'nden yiyeceksin." Bu son ifade, Özdağ'ın lideri olduğu Zafer Partisi'nin gelecekte Öcalan ve temsil ettiği ideolojiye karşı sergileyeceği kararlı tutumu vurguluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.