Jeopolitik savunma içerikli 4 kitabın yazarı olan Yunan şahıs, sosyal medya hesabından haddini aşarak, Türkiye'nin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e alçakça hakaret etti.

İşte o tweet:

Çevirisi:

''Kemal'in Selanik'teki genelevde, Zübeyde'nin orada fahişe olarak çalışan gayri meşru bir çocuğu olarak doğduğu bilinmektedir. Türkiye'nin Ayasofya'yı camiye dönüştürme kararı, Kemal'in Selanik'teki evinin genelevine dönüşmesine tepki olarak verilmelidir.''

Sosyal medyada Atatürk’e hakaret eden şahsa Ak Partili Metin Külünk sert yanıt verdi.

Ak Parti’li Metin Külünk George Linardis isimli şahsa Yunanca ve Türkçe yanıt verdi.

“Sen aşağılık bir pisliksin bir gün bu cümlelerinin bedelini çok ağır ödeyeceksin tıpkı tarihte olduğu gibi” ifadelerini kullandı. Metin Külünk’ün paylaşımı şöyle: “Sen aşağılık bir pisliksin bir gün bu cümlelerinin bedelini çok ağır ödeyeceksin tıpkı tarihte olduğu gibi. T.C.

Devletimizin kurucu lideri olan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’e aşağılıkça hakaret eden bu Yunanlı soytarıya millet olarak hak ettiği cevabı en yüksek seviyede verelim.”

Atatürk'e hakaret eden George Linardis, Metin Külünk'ün Yunanca yanıtının sonrasında sosyal medya hesabından Külünk'ü engelledi.

Editör: TE Bilişim