FETÖ kaçkını Levent Kenez youtube kanalizasyonunda Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Suriye kuyumcu videosunu sözde değerlendirdi.

Kaçkın Kenez “Ümit Özdağ diye bir adam var. Irkçı Faşist, başka ne hakaretler ederseniz eksik kalacak biri.” ifadelerini kullandı.

FETÖ KAÇKINI LENVET KENEZ SERT CEVAP İSMAİL TÜRK’TEN GELDİ

FETÖ kaçkını Levent Kenez’in hakaretlerine Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk Habererk yotutebe kanalından sert cevap verdi.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk şöyle konuştu: “İsrail’in güveliği için kurulacak Kürdistan için boşaltılan Suriyelere Türkiye’nin kıt imkânlarına oralara harcatan emperyalistlerle, hala iş tutan bu alçak FETÖ firarisi ve bunun gibilerin bizlere ırkçı ve faşist demeleri bizleri rahatsız etmiyor.” dedi

İsmail Türk “Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın adını ağzına alıp salyalarını akıtan Kenez, sen gerçekten bahsettiğin erdemlere sahipsen, buyur gel vatanında bağımsız Türk yargısına hesap ver.” ifadelerini kullandı..

LEVENT KENEZ KİMDİR?

Terör örgütü FETÖ yanlısı yayın yapan ve kapatılan Meydan gazetesinin eski Genel Yayın Yönetmeni Levent Kenez, İsveç'in başkenti Stockholm'de yaşıyor.

FETÖ terör örgütünün Avrupa'da internet üzerinden yayı yapan 724 internet gazetesine düzenli köşe yazısı yazıyor.  Sözde, İsveç merkezli düşünce kuruluşu Stockholm Center for Freedom (SCF) kurucularından olan Kenez, düşünce kuruluşu adı altında İsveç devletinden yardımlar alırken, FETÖ darbe girişimini aklayan çalışmalara imza atıyor.

Twitter hesabı üzerinden sık sık Türkiye aleyhine kara propaganda yapan Kenez, FETÖ terör örgütünün İsveç'te yaşayan diğer firarları ile bir araya gelerek, Türkiye aleyhinde ortak çalışmalara katılıyor.

Editör: TE Bilişim