Halk otobüsünün 'yaya geçidi'nde anne- oğula çarpması kamerada

Halk otobüsünün 'yaya geçidi'nde anne- oğula çarpması kamerada

Alişan KOYUNCU/ GEBZE (Kocaeli), (DHA)- KOCAELİ'nin Gebze ilçesinde anne K.K. ve oğlu, yaya geçidinde ilerledikleri sırada halk otobüsünün çarpmasıyla yaralandı. Anne- oğulun halk otobüsünün altında kaldığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. 
Kaza, öğle saatlerinde Beylikbağı Mahallesi Yaşardoğu Caddesi üzerinde meydana geldi. A.Ş. yönetimindeki 41 J 4326 plakalı halk otobüsü, yaya geçidinde ilerleyen K.K. ve oğluna çarptı. Anne ve oğlu halk otobüsünün altında kalırken, kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan anne- oğul, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürdürülüyor. 
KAZA KAMERADA 
Öte yandan, kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; anne ve oğlunun yaya geçidinde ilerledikleri sırada, kendilerine çarpan halk otobüsünün altında kaldığı anlar yer aldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.