Yeşilçam’ın unutulmaz serilerinden olan Hababam Sınıfı filmlerinden olan “Hababam Sınıfı Tatilde” filmindeki 4 kız öğrencinden biriydi Filiz Kutlar. Yıllarca ekranlardan uzakta yaşam sürmeyi tercih etti. sosyal medyada yaptığı paylaşım ile gündemde kaldı. Hababam Sınıfı Tatilde kadrosundaki 4 kız öğrenci olan Ayşen Gruda, Sevda Aktolga, Sevtap Erdemli ve Filiz Kutlar. O dönemde filmde pek çok ünlü isim ile birlikte rol aldılar; Şener Şen, Halit Akçatepe ve Kemal Sunal gibi…

hababam tatilde

Sevda Aktolga filmde de Sevda isminde karaktere hayat vermişti. Ünlü oyuncu Gülen Gözler ve Şaban Oğlu Şaban, Katma Değer Şaban gibi birçok filmde rol almıştı.

Sevtap Erdemli ise son olarak Kibar Feyzo filminde rol almış ve ekran macerasına uzun bir süre ara vermişti. Kahpe Bizans, Deli Yürek gibi yapımlarda izleyicisinin karşısına çıkmıştı.

Filiz Kutlar ise filmde Filiz karakterine hayat verdi ve ardından sinema sektöründen uzak durdu. Filmde Kemal Sunal'ı kandırmaya çalışanlardan birisi olan güzel oyuncu yıllardır gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Filiz Kutlar, Hababam Sınıfı Tatilde filminin ardından Sultan, Köşe Kapmaca, Vay Başımıza Gelenler, Postacı gibi filmlerde oynadıktan sonra televizyon dizisi Zeki Metince tekrar karşımıza çıktı.

Son olarak Sevgilim İstanbul ve Kahpe Bizans yapımlarında yer alan Filiz Kutlar uzun yıllar boyunca herhangi bir yapımda rol almadı. Yazar ve sinema eleştirmeni Onat Kutlar ile evlenen Filiz Kutlar'ın son hali sosyal medyada gündem oldu. 74  yaşındaki Filiz Kutlar’ın sosyal medya paylaşımlarına yorumlar ve beğeniler yağdı; 'Ne kadar değişmiş', 'Her halinle güzelsin', …

hababam sdınıfı tatilde

Editör: Zuhal Ömür Tarakçı