Bakan Işıkhan: Kamu çalışanlarının refahı, Türkiye'nin refahıdır!
Bakan Vedat Işıkhan, kamu çalışanlarının refahının Türkiye'nin genel refahı ile doğrudan ilişkili olduğunu vurguladı ve sendikalarla işbirliğinin önemini belirtti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Ankara'da Türk Ağır Sanayii ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası’nın (TÜHİS) 34'üncü Olağan Genel Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu.

KAMU GÖREVLİLERİNİN ÖNEMİ
Bakan Işıkhan, yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bugün ulaştığı noktada kamu görevlilerinin emeklerinin göz ardı edilemeyeceğini vurgulayarak, "Kamu çalışanlarımızın refahı, Türkiye'nin refahıdır" dedi. Ayrıca, kamu sendikacılığı alanında TÜHİS ile işbirliği yaparak, kamu çalışanlarının geleceğini güvence altına alacak birçok projeye imza atacaklarına inandığını belirtti.

SENDİKALARLA İŞBİRLİĞİ
Bakan Işıkhan, hükümetin sivil toplum kuruluşları ve sendikalarla olan işbirliğine dikkat çekerek, istişare ve sosyal diyalog mekanizmalarını büyük bir hassasiyetle yürüttüklerini ifade etti. Çalışanların refahını gözetmenin öncelikleri arasında olduğunu belirten Işıkhan, kamu hizmetlerinin kritik önemine de vurgu yaptı.
TARİHİ MİSYONUN ÖNEMİ
Bakan Işıkhan, TÜHİS’in kamu personel yönetimine yaptığı katkılara da değinerek, kamu çalışanlarının emek ve hak mücadelesinin her zaman yanında olduklarını söyledi. Ayrıca, sendikaların gelişimi için gereken her türlü desteği sağladıklarını belirterek, bu alandaki tarihi misyonlarının önemini vurguladı. Son olarak, TÜHİS’in değerli çalışmalarından ötürü teşekkürlerini iletti.
Bakmadan Geçme
Vedat Işıkhan, Türkiye Kamu-Sen Başkanı ile görüştü
KASK Genel Başkanı Şimşek'ten emekçi hakları vurgusu
Kamu çalışanlarının talepleri TBMM Başkanı'na iletildi
Önder Kahveci, kamu çalışanları ve emeklilerin taleplerini Bakan Işıkhan'a iletti
Devlet Memurları konfederasyonundan çarpıcı maaş talebi: Her ay enflasyon farkı yansıtılmalı
Kaya'dan sert eleştiri: Kamu çalışanları emeklilikte gelir kaybı yaşıyor
