CHP'li Tezcan: Bozbey AK Parti'ye katılsaydı gözaltına alınmazdı
CHP'li Bülent Tezcan, Bozbey'in gözaltına alınmasını eleştirerek, AK Parti'ye katılmadığı için bu duruma düştüğünü savundu.

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in gözaltına alınmasını değerlendirdi. Tezcan, Bozbey'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rozetini kabul etmesi durumunda bu operasyona maruz kalmayacağını ifade etti.

SİYASİ OPERASYONLAR VE YARGI
Tezcan, Türkiye'deki siyasi ortamı eleştirerek, yargının siyasetin bir aracı haline getirildiğini ve muhalefetin tasfiye edilmeye çalışıldığını belirtti. Siyasetin adaletli bir rekabetten yoksun hale geldiğini vurgulayan Tezcan, iktidarın kendi içindeki mücadelelerin de yargı aparatıyla desteklenebileceğini dile getirdi.

BOZBEY'İN DURUMU VE YAVAŞ'A YÖNELİK İDDİALAR
Bülent Tezcan, Bozbey'in geçmişteki belediye başkanlığı dönemine dair suçlamaların arka planında siyasi nedenler olduğunu savundu. Ayrıca, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik olası operasyonlara da değinerek, Yavaş'ın güvenilir bir siyasetçi olduğunu ve böyle bir durumla karşılaşmayacağını ifade etti.
Bakmadan Geçme
Bursa Büyükşehir davasında ikinci duruşma başladı
Bülent Tezcan, Konya'da pazar ziyaretinde esnafla buluştu
Mustafa Bozbey'in yargılanmasına başlandı: Rüşvet ve usulsüzlük suçlamalarıyla karşı karşıya
Ekrem İmamoğlu duruşmasına 'araç arızası' engeli: Savcının yetkisi sorgulandı
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey tutuklandı, AK Parti'nin adayı Şahin Biba oldu
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde flaş gelişme: Bozbey tutuklandı, yerine vekaleten atama yapıldı
