Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörsüz Türkiye vurgusu: Yasal düzenleme Meclis gündemine gelecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Terörsüz Türkiye' süreci için yasal düzenlemenin Meclis gündemine geleceğini belirtti ve muhalefeti eleştirdi. AK Parti'nin üye sayısı arttı.

(İSTANBUL) - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Terörsüz Türkiye' süreci çerçevesinde hazırlanan yasaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, hazırlıklarının tamamlandığını ve yasal düzenlemenin Gazi Meclis'in gündemine gelmesiyle sürecin hız kazanmasını umduğunu belirtti. Aklı selimle hareket ederek tahriklere gelmeden bu süreci başarıyla tamamlamayı hedeflediklerini dile getirdi.
AK PARTİ'Yİ GÜÇLENDİRECEK ADIMLAR
Erdoğan, AK Parti'nin Türk siyasetindeki cazibe merkezini daha da güçlendirdiğini ifade ederek, partisine olan teveccühün arttığını vurguladı. Son verilere göre, parti üye sayısının 11 milyon 710 bine ulaştığını belirten Erdoğan, İstanbul'da son 15 ayda 253 bin yeni üye kazandıklarını kaydetti. AK Parti'nin sadece üye sayısı bakımından değil, toplumsal temsil açısından da en büyük siyasi hareket olduğunu söyledi.
MUHALEFETE YÖNELİK ELEŞTİRİLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetin gündeminin ülke sorunlarından uzak olduğunu ifade etti. Türkiye'nin küresel ölçekte itibarını artırmaya çalıştıklarını, ancak muhalefetin sürekli iç çekişmelerle meşgul olduğunu belirtti. Erdoğan, muhalefetin Türkiye'nin standartlarına ulaşmasının zamanının geldiğini vurguladı. Ayrıca, CHP'li bazı belediye başkanlarının AK Parti'ye katıldığını duyurarak, partisine yeni katılanlara hoş geldin dedi.
Bakmadan Geçme
Zelenskiy: Türkiye'de önemli görüşmeler olacak
Cüneyt Yüksel: Terörsüz Türkiye, Türkiye Yüzyılı'nın en önemli projesi
Bakü Basınından Sert Çıkış: Aliyev Ankara'ya Neden Gelmedi?
Türkiye ve Özbekistan 5 anlaşma imzaladı
Pakistan Dışişleri Bakanı Dar, Türkiye'nin 103. yılını kutladı
Türkiye, Pakistan ve Suudi Arabistan Arasında Ortak Savunma: Tartışmalı Mekke Anlaşması Komisyondan Geçti
