Dünya Öğretmenler Günü'nde anlamlı mesajlar
Eğitim Gücü Sen Genel Başkanı Oğuz Özat, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü'nde öğretmenlerin önemli rolünü vurguladı ve bu mesleğin hak ettiği değerin görülmesi için mücadele edeceklerini belirtti.

Eğitim Gücü Sen Genel Başkanı Oğuz Özat, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla andığını, ayrıca şehit öğretmenler ile hayatını kaybeden meslektaşlarını rahmetle yadetmeyi ihmal etmedi.
Öğretmenlik, geleceği şekillendiriyor
Özat, öğretmenliğin yalnızca bugünü değil, aynı zamanda bir ülkenin geleceğini şekillendiren önemli bir sorumluluk taşıdığını ifade etti. “Bilgisiyle yol açan, emeğiyle geleceğe yön veren tüm meslektaşlarımın hak ettiği değeri gördüğü, emeğinin karşılığını aldığı ve mesleğinin itibarının korunduğu bir eğitim düzeni için mücadelemizi sürdüreceğiz” diyerek, öğretmenlerin gününü kutladı.
Öğretmenler, ülkenin yarınlarını inşa ediyor
Özat, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, öğretmenlerin, ülkenin geleceğini şekillendiren en önemli kişiler olduğunu vurguladı ve bu kıymetli mesleğin hak ettiği değeri görebilmesi için çalışmaların sürdürüleceğini dile getirdi.
Bakmadan Geçme
Fransa'da 500 okulda yarın eğitim duracak
Şam'daki Türk okulunda yeni eğitim yılı başladı
Milli Eğitim Bakanı Tekin, Demirören Medya ve Teknoloji MTAL'i ziyaret etti
3. Maarif Kongresi 25-27 Kasım'da Ankara'da yapılacak
Mehmet Muş, öğrencilere küresel gelir adaletsizliğini anlattı
CHP'li Öztürkmen, devlet okulunda yüksek ücret talep edildiğini açıkladı
