Asayiş

Manisa'da 4 milyon lira değerinde bozulmuş kokoreç ele geçirildi

Manisa'da yapılan gıda denetimlerinde 4 milyon lira değerinde bozulmuş kokoreç ele geçirildi ve imha edildi. İlgili işletmeye suç duyurusunda bulunuldu.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Manisa'da 4 milyon lira değerinde bozulmuş kokoreç ele geçirildi

Tarım ve Orman Bakanlığı, Manisa'da gerçekleştirilen gıda denetimlerinde onaysız faaliyet yürüttüğü tespit edilen bir işletmede önemli bir olay yaşandığını duyurdu.

BOZULMUŞ KOKOREÇ İMHA EDİLDİ

Denetimlerde yaklaşık 4 milyon lira değerinde bozulmuş kokoreç ele geçirildi ve bu ürünler imha edildi. Bakanlık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu tür uygunsuzluklara asla müsaade etmeyeceklerini vurguladı.

SUÇ DUYURUSU VE İDARİ YAPTIRIMLAR

İlgili işletme hakkında suç duyurusunda bulunulduğu ve gerekli idari yaptırımların uygulandığı belirtildi. Tarım ve Orman Bakanlığı, vatandaşların sağlığını riske atacak her türlü duruma karşı denetimlerini kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.

Bu Yazıyı Paylaş