Spor

Mardin 1969 Spor, 1’inci Lig’e coşkuyla merhaba dedi

Mardin 1969 Spor, 18 yıl aradan sonra 1’inci Lig’e yükselmenin sevincini büyük bir coşkuyla kutladı. Taraftarlar, takımlarını coşku içinde karşıladı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Mardin 1969 Spor, 1’inci Lig’e coşkuyla merhaba dedi

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup Play-Off finalinde Muş Spor'u 2-1 yenerek 18 yıl aradan sonra 1’inci Lig'e yükselen Mardin 1969 Spor kafilesi, Mardin'de büyük bir coşkuyla karşılandı.

Mardin 1969 Spor, 1’inci Lig’e coşkuyla merhaba dedi 1

BÜYÜK SEVİNÇ VE COŞKU

Diyarbakır Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ardından futbolcular ve teknik heyet, şampiyonluk kupasını alarak Mardin'e döndü. Kentin girişinde, yüzlerce araçtan oluşan bir konvoyla karşılanan Mardin Spor kafilesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’na yöneldi. Burada, futbolcuların bulunduğu otobüsün önünü kesen taraftarlar, halay çekerek, meşale yakıp havai fişek gösterileriyle kutlama yaptı.

Mardin 1969 Spor, 1’inci Lig’e coşkuyla merhaba dedi 2

TARAFTARLARIN YOĞUN İLGİSİ

Taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle otobüs park alanına ulaşmakta zorluk çekti ve kutlamaların sürdüğü parka 1 saatte ulaşabildi. Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun'un da katıldığı kutlamalarda, Vali Akkoyun, bu başarının sadece bir spor başarısı değil, aynı zamanda Mardin’in birlik ve beraberliğinin bir göstergesi olduğunu vurguladı. Kentin farklı noktalarında kutlamalar devam ediyor.

Mardin 1969 Spor, 1’inci Lig’e coşkuyla merhaba dedi 3Mardin 1969 Spor, 1’inci Lig’e coşkuyla merhaba dedi 4Mardin 1969 Spor, 1’inci Lig’e coşkuyla merhaba dedi 5Mardin 1969 Spor, 1’inci Lig’e coşkuyla merhaba dedi 6Mardin 1969 Spor, 1’inci Lig’e coşkuyla merhaba dedi 7Mardin 1969 Spor, 1’inci Lig’e coşkuyla merhaba dedi 8Mardin 1969 Spor, 1’inci Lig’e coşkuyla merhaba dedi 9

Bu Yazıyı Paylaş