Siyaset

Özgür Özel: Biz Türkiye'yiz ve Türkiye'yi çok seviyoruz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan'da birlik ve beraberlik mesajı vererek, Türkiye'yi sevdiğini ve kutuplaşmaya karşı duracaklarını ifade etti.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Özgür Özel: Biz Türkiye'yiz ve Türkiye'yi çok seviyoruz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin düzenlediği iftar programında yaptığı konuşmada Türkiye'ye olan sevgisini dile getirdi. Özel, 'Hep birlikte çok güzel günlere omuz omuza, kol kola yürümeye kararlıyız. Biz Türkiye'yiz ve Türkiye'yi çok seviyoruz' ifadelerini kullandı.

RAMAZAN VE SİYASİ ATMOSFER

Özel, Ramazan ayının getirdiği duyguların siyasi atmosferde nasıl kullanılmaması gerektiğine vurgu yaptı. 'Ramazandan geriye biraz daha vicdan, biraz daha insaf, adalet duygusu beklerim' diyen Özel, kutuplaşmanın ülkeye zarar verdiğini belirtti. Ayrıca, siyasi geçmişlerinden örnek vererek Cumhuriyet Halk Partisi'nin, bu değerleri korumakta kararlı olduğunu dile getirdi.

KUTUPLAŞMA VE CUMHURİYET

Özgür Özel, Türkiye'nin birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini ifade ederek, 'Biz Türkiye olarak biriz, beraberiz' dedi. Ayrıca, Netanyahu ile aynı masada oturmanın Türkiye için bir ayıp olacağını ve bu durumu kabul etmediklerini vurguladı. CHP'nin, barındırdığı çeşitlilikten güç aldığını ve cesur olanların bu mücadelede kazanacağını belirtti.

Bu Yazıyı Paylaş