Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Gıda Denetimleri: Taklit ve Tağşiş Tespit Edildi
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın gıda denetimlerinde bazı markaların ürünlerinde taklit ve tağşiş tespit edildi. Dana sucuğunda sakatat, peynirde nişasta ve yasaklı boya maddeleri bulunduğu açıklandı.

TAKİP EDİLEN ÜRÜNLERDE CİDDİ BULGULAR
Yapılan analizlerde, dana sucuğunda sakatat ve kanatlı eti, peynirlerde süt yerine nişasta, baharatlarda ise gıdada kullanımı yasaklanmış boya maddeleri bulundu. Bu durum, tüketici sağlığı açısından önemli riskler taşıyor.

KIRK SUİKASTI İDDİASI
Kirk suikastı bir intikam mı? Eski FBI ajanı Erdal Kaya, 'Atışı değil, kaçışı profesyonel' dediği bir açıklama yaptı. Bakanlığın yaptığı açıklamada, tespit edilen ürünlerin isimleri ve markaları kamuoyuyla paylaşıldı. Vatandaşların bu bilgilere dikkat ederek alışveriş yapmaları istendi.
Bakmadan Geçme
Diyarbakır'da 7 ton böcekli un imha edildi
Güzelbahçe'de gıda işletmelerine yönelik denetim yapıldı
Gıda denetimlerinde 127 bin 643 inceleme, 242,8 milyon lira ceza
Bayram öncesi tam denetim: 40 bin işletme mercek altında
Ordu'da şok baskın: Son kullanma tarihi geçmiş 4 kamyonet gıda ele geçirildi!
Ramazan ayında gıda denetimlerinde milyonlarca lira ceza kesildi
